Swami Gopala Krishna wijdt het beeld van Shirdi Sai Baba in

Swami Gopala Krishna inaugurating Shirdi Sai Baba statue in OnderdijkPratisthapana of Shirdi Statue by Swami Gopala Krishna Baba-3-
Pratisthapana of Shirdi Sai Baba statue
Op maandag 11 augustus 2014 werd het witmarmeren beeld van Shirdi Sai Baba in de Sri Sai Mandiram in Onderdijk door Swami Gopala Krishna met heel veel aandacht, liefde en zorg ingewijd. Deze ceremonie, Pratisthapana geheten, brengt het beeld tot leven, waarmee vanaf dat moment Shirdi Sai Baba daadwerkelijk in de tempel aanwezig is.

Ik voelde mij enorm bevoorrecht dat ik dit mocht bijwonen. Swami Gopala Krishna is zelf een grote heilige, direct uit de lijn van Shirdi Sai Baba. Dat hij persoonlijk dit beeld inwijdt zal de toegewijden in komende eeuwen enorm helpen in hun devotie tot Shirdi Sai Baba.Swami Gopala Krishna Baba decorating the statue of Shirdi Sai Baba in Onderdijk

Swami Gopala Krishna in Onderdijk

Swami Gopala Krishna in Onderdijk

-de prachtige foto’s zijn van Ries IJsseldijk

This entry was posted in statue and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *