Contacto

Shirdi Sai Baba in Dwarakamai¿Tiene comentarios, solicitudes o quiere recordarme algo? Usted puede conseguirlos en abajo Libro de visitas justamente, de: rellene el formulario de contacto en la parte inferior de esta página.

-Satrughna-

5 Responses to Contacto

 1. Anonymous says:

  Geweldig filmpje, dat de kijkers van deze Sai Darshan een stroom van zegeningen mogen ontvangen.

 2. K. says:

  Beste Satrughna,

  In 2013 heb je mij het boek ” Zeven dagen Shirdi Sai” toegestuurd met het verzoek je te laten weten hoe ik het vond.
  Nu, 700 dagen later, heb ik het helemaal gelezen en kan ik je zeggen dat het een prachtig boek is dat op een liefdevolle manier het belang van overgave benadrukt. Ik ga het nu opnieuw lezen, met name de gedeelten die ik onderstreept heb.
  Afgezien van jouw prima vertaling in goed Nederlands ( als vertaler kan ik je zeggen dat ik niet het gevoel heb gehad een vertaald werk te lezen) heb ik ook je conclusies en raadgevingen aan het eind van sommige verhalen zeer gewaardeerd. Alle lof, hoewel jij ook wel weet wie jou de woorden heeft ingegeven…..
  Ook wil ik je een paar bijzonderheden niet onthouden over de manier waarop Sai Baba ons roept en leidt. Ik had het boek in eerste druk bij een Sai-toegewijde in Brussel gezien, hetgeen aanleiding was om jou als uitgever te vinden. Vijfentwintig jaar eerder, ook in Brussel, kocht ik mijn eerste boek over Sathya Sai Baba, waarna reizen naar Puttaparthi en activiteiten in de Sai-organisatie volgden.
  Welk een voorrecht dat Hij ons geroepen heeft en dat wij instrumenten in Zijn missie mogen zijn. In dat opzicht kun jij je gelukkig prijzen dat je met “Zeven dagen Shirdi Sai” zo velen van dienst hebt kunnen zijn in hun innerlijke ontwikkeling en tocht naar het Licht.
  Ik zal je berichten op je website blijven volgen en misschien zien we elkaar in Nederland eens.
  Zeer hartelijk gegroet,
  K.

 3. bhakth sai says:

  Estimado señor Hola ..,
  Que las bendiciones de ducha gurú Shri en que siempre, usted ha hecho un gran trabajo de compartir las fotos originales que se desarrollan de manera efectiva, tengo una petición .
  señor que he pasado por todas las fotos en su sitio web, Yo estaba totalmente impresionado por un enlace titulado foto ” https://7dagenshirdisai.nl/download/sai-face-prominent-print-jpg/ “, mi petición es que Sir u nos puede obtener el cuadro de babasitting en piedra en este lugar de guesture única cara, señor es mi solicitud sinsere favor hágamelo saber si me puede conseguir este, nosotros, los devotos de sai maharaj serán grandes completo a usted si se puede hacer esto.
  gracias Señor
  om sai ram

  al servicio de Sri Sai,
  bhakth sai

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *