Lectura del libro? Escriba su opinión!

libros-siete días de Shirdi SaiEn este blog escribo regularmente una historia acerca de Shirdi Sai Baba y sus temas conexos. Así que comparto lo que he aprendido de él a los lectores. Hasta ahora no ha habido una posibilidad aquí, sin embargo, para que los lectores compartan sus experiencias con Shirdi Sai Baba y el libro "Siete días de Shirdi Sai’ cuota.

Por tanto, este llamamiento a todos los lectores del libro: ¿Tiene algo que decir sobre el libro, tener algo aprendido de experimentado en respuesta al libro, o ha experimentado algo relacionado a Shirdi Sai Baba y otros aconsejarle, por tanto, leer el libro y así llegar a conocerlo, luego escribir un comentario! Puede ser algo de su propia experiencia, una respuesta a un mensaje, una historia que le tocó, o una reseña del libro, o cualquier otra cosa que usted quiere perder esta.

Para mí es muy bueno saber cómo los lectores la historia de Shirdi Sai Baba responder. Me puede ayudar con las traducciones en el futuro, y eso me ayuda a mirar con nuevos ojos a historias familiares. Todo el mundo confunde otras lecciones de un texto y lo aplica a su propia manera de.

Utilizando el botón, escriba un comentario’ por debajo de usted puede enviar su mensaje. Para pedidos, puede utilizar el formulario de contacto en la parte inferior de la página.

-actualización 25 Marzo 2014: Johan de Wal, en su blog una extensa historia de Shirdi Sai Baba escrito, que también va más allá en este libro.

-leer aquí una experiencia personal mía con este libro.

Esta entrada fue publicada en Sai Baba y etiquetado , . Marcar el permalink.

2 Responses to Lectura del libro? Escriba su opinión!

 1. Aftab Hussain says:

  Hallo,

  Mijn naam is Aftab Hussain. Ik heb wel wat meegemaakt. Waar ik werk had ik gesolliciteerd voor een andere baan. Mijn sollicitatiegesprek liep niet echt lekker moet ik zeggen. Diezelfde avond kreeg ik een mail over dit bericht en ik dacht in mezelf Sai Baba ji, ik ben net als uw zoon, plzz get me this job. En als ik deze baan krijg dan beantwoord ik die mail van Satrughna. Op een donderdag hoor ik tot mijn spijt dat ik het niet ben geworden dus ik dacht, Sai Baba ji hoe kan dat nou, en precies 2 uur later kwam een andere teamleider en was er voor mij ingesprongen, en heb ik die baan gekregen. Ik heb deze baan te danken aan Sai Baba ji, die me heeft gezegend.

  Gr,
  Aftab Hussain

 2. K says:

  Beste Satrughna,
  En 2013 heb je mij het boek ” Siete días de Shirdi Sai” toegestuurd met het verzoek je te laten weten hoe ik het vond. Nu, 700 dagen later, heb ik het helemaal gelezen en kan ik je zeggen dat het een prachtig boek is dat op een liefdevolle manier het belang van overgave benadrukt. Ik ga het nu opnieuw lezen, met name de gedeelten die ik onderstreept heb. Afgezien van jouw prima vertaling in goed Nederlands ( als vertaler kan ik je zeggen dat ik niet het gevoel heb gehad een vertaald werk te lezen) heb ik ook je conclusies en raadgevingen aan het eind van sommige verhalen zeer gewaardeerd. Alle lof, hoewel jij ook wel weet wie jou de woorden heeft ingegeven…..
  Ook wil ik je een paar bijzonderheden niet onthouden over de manier waarop Sai Baba ons roept en leidt. Ik had het boek in eerste druk bij een Sai-toegewijde in Brussel gezien, hetgeen aanleiding was om jou als uitgever te vinden. Vijfentwintig jaar eerder, ook in Brussel, kocht ik mijn eerste boek over Sathya Sai Baba, waarna reizen naar Puttaparthi en activiteiten in de Sai-organisatie volgden.
  Welk een voorrecht dat Hij ons geroepen heeft en dat wij instrumenten in Zijn missie mogen zijn. In dat opzicht kun jij je gelukkig prijzen dat je met “Siete días de Shirdi Sai” zo velen van dienst hebt kunnen zijn in hun innerlijke ontwikkeling en tocht naar het Licht. Ik zal je berichten op je website blijven volgen en misschien zien we elkaar in Nederland eens. Zeer hartelijk gegroet, K.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *