Het marmeren beeld van Shirdi Sai Baba is klaar!

Na lang hakken, schuren en polijsten is tenslotte het marmeren beeld van Shirdi Sai Baba klaar. Mocht je niet op de hoogte zijn hoe ik ertoe gekomen ben zo’n beeld te hakken, lees dan de toedracht hier (onder de kop ‘Eerste druk’).

Het beeld is 1 meter hoog en zal deze zomer door Swami Gopala Krishna ingewijd worden. 

English: After a preparation of 17 years, translating the Sri Sai Satcharitra in Dutch and a lot of training in sculpting, the marble statue of Shri Shirdi Sai Baba I was asked to carve by Swami Gopala Krishna is finished. 

The statue is 1 metre tall and will be inaugurated by Gopal Baba this summer.

marble Shirdi Sai Baba statue-carving finished

This entry was posted in Shirdi Sai Baba, statue and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *