Download photos of Shirdi Sai Baba in very high resolution! NL+EN

In Dutch (English below):

Deze week ontving ik een interesante email uit Pune in India. Een lezer van dit blog, Debashish genaamd, die me al eerder een aantal originele foto’s stuurde van Shirdi Sai Baba in hoge resolutie, stuurde me de volgende email:

Beste Satrughna,
Ik hoop dat je me nog kent. Het is Debashish weer met een originele foto van Sai Baba in zeer hoge resolutie. Ik vond deze foto in een rommelwinkeltje in Pune. Het was een kleine foto van 10 x 15 cm die met een roestige magneet aan een ijzeren wand was bevestigd. Ik verzocht de winkeleigenaar, een toegewijde van Sai Baba, om mij de foto te geven, en beloofde hem een grotere en betere afdruk van deze foto en hij stemde toe. Toen liet ik deze scannen op zeer hoge resolutie en heb ik heel veel werk gedaan om de foto te retoucheren met behulp van andere beschikbare afdrukken die ik van dezelfde foto had. Door de genade van Sai Baba was het eindresultaat na twee maanden fantastisch, zoals duidelijk mag zijn…  Of laat me het zo zeggen: dit is tot nu toe de enige volledige foto van Shirdi Sai Baba die op de steen zit die in hoge resolutie op internet te vinden is.
Ik verzoek je om het op jouw website te plaatsen en het te delen met andere Sai toegewijden.
Hoogachtend,
 
Debashish

Download vijf originele foto’s van Shri Shirdi Sai Baba in hoge resolutie hier (28Mb)

Zeer groot formaat, geschikt voor posters en bureaubladfoto’s

High resolution version of this photo available for download below -Deze foto is hieronder te downloaden in hoge resolutie

High resolution version of this photo available for download below
Deze foto is hieronder te downloaden in hoge resolutie

This week I received an interesting email from Pune, India. A reader of this blog named Debashish, who had earlier sent me some high resolution versions of some well known photos of Shirdi Sai Baba, sent me the following email:

Dear Satrughna,
Hope you recognize me. Its Debashish here again with a very high resolution original photograph of Sai Baba. I found this photograph at a scrap seller shop in Pune. It was a small 4” x 6 ” photograph attached to an iron wall with a rusty magnet. I requested the shop owner (a Sai bhakta)  to give me the photograph, promised him a bigger and better print of the same and he agreed. Then I got it scanned at a very high resolution, and did a lot of photo-fixing using other available prints of the same photograph that I had. By the grace of Sai Baba at the end of two months, the end result was fabulous, as is evident… Or let me put it this way that this one is the only high resolution complete photograph of Shirdi Sai Baba sitting on stone available on line till date.
 
I request you to put it in your site and share it with other Sai bhakta.
 
Regards,
 
Debashish

Download five high resolution original photos of Shri Shirdi Sai Baba here (28 Mb)

Very large size suited for posters and wallpapers

This entry was posted in foto's and tagged . Bookmark the permalink.

One Response to Download photos of Shirdi Sai Baba in very high resolution! NL+EN

  1. Gaitrie Mahabier says:

    Mijn liefste baba, ik kniel nederig Alan uw lotus voeten help alstublief onze jongste broertje Ronny. Ik heb vertrouwen in u, en ik heb nu u help hart nodig.Hij lig heel ziek
    in het Radboud ziekenhuis in Nijmegen.

    Ohm Sairam. ???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *