Read the book? Write a Review!

book-Zeven-dagen-Shirdi-SaiOn this blog I regularly write a story about Shirdi Sai Baba and related issues. This way I share what I have learned from him to readers. Until now there has been no possibility here, however, for readers to share their experiences with Shirdi Sai Baba and with the book "Seven Days Shirdi’ Sai.

This therefore is an appeal to all readers of the book: Do you have something to say about the book, learned something or experienced something in relation to the book, or have you experienced something related to Shirdi Sai Baba and therefore advise others to read the book, and so get to know him, then write a comment! It may be something from your own experience, a response to a message, a story that touched you, or a review of the book, or whatever else you want to mention.

For me it is good to know how readers respond to the story of Shirdi Sai Baba. It can help me with translations in the future, and it helps me to take a new look at familiar stories. Everyone derives different lessons from a text and applies it his or her own way.

Using the button, enter a comment’ below you can post your message. For orders, you can use the contact form at the bottom of the page.

-update 25 March 2014: Johan de Wal has written an extensive story about Shirdi Sai Baba on his blog, in which he also reviews this book.

-read here about a personal experience of mine with this book.

This entry was posted in Shirdi Sai Baba and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Read the book? Write a Review!

 1. Aftab Hussain says:

  Hello,

  My name is Aftab Hussain. I have experienced a lot. Where I work, I had applied for another job. My interview was not really nice to say. That same evening, I received an email about this post and I thought to myself Sai Baba ji, I'm like your son, plzz get me this job. And if I get this job, I answered that mail Satrughna. On a Thursday, I am sorry to hear that I am not made so I thought it, Sai Baba ji how could that, in precies 2 hours later, another team leader came and was indented for me, and I got that job. I got this job due to Sai Baba ji, who has blessed me.

  Article,
  Aftab Hussain

 2. K says:

  Beste Satrughna,
  In 2013 heb je mij het boek ” Zeven dagen Shirdi Sai” toegestuurd met het verzoek je te laten weten hoe ik het vond. Nu, 700 dagen later, heb ik het helemaal gelezen en kan ik je zeggen dat het een prachtig boek is dat op een liefdevolle manier het belang van overgave benadrukt. Ik ga het nu opnieuw lezen, met name de gedeelten die ik onderstreept heb. Afgezien van jouw prima vertaling in goed Nederlands ( als vertaler kan ik je zeggen dat ik niet het gevoel heb gehad een vertaald werk te lezen) heb ik ook je conclusies en raadgevingen aan het eind van sommige verhalen zeer gewaardeerd. Alle lof, hoewel jij ook wel weet wie jou de woorden heeft ingegeven…..
  Ook wil ik je een paar bijzonderheden niet onthouden over de manier waarop Sai Baba ons roept en leidt. Ik had het boek in eerste druk bij een Sai-toegewijde in Brussel gezien, hetgeen aanleiding was om jou als uitgever te vinden. Vijfentwintig jaar eerder, ook in Brussel, kocht ik mijn eerste boek over Sathya Sai Baba, waarna reizen naar Puttaparthi en activiteiten in de Sai-organisatie volgden.
  Welk een voorrecht dat Hij ons geroepen heeft en dat wij instrumenten in Zijn missie mogen zijn. In dat opzicht kun jij je gelukkig prijzen dat je met “Zeven dagen Shirdi Sai” zo velen van dienst hebt kunnen zijn in hun innerlijke ontwikkeling en tocht naar het Licht. Ik zal je berichten op je website blijven volgen en misschien zien we elkaar in Nederland eens. Zeer hartelijk gegroet, K.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *