Boek gelezen? Schrijf een recensie!

boek-Zeven-dagen-Shirdi-SaiOp dit blog schrijf ik geregeld een verhaal over Shirdi Sai Baba en aan hem gerelateerde zaken. Zo deel ik wat ik van hem heb geleerd aan de lezers. Tot nu toe is er hier echter geen mogelijkheid geweest voor de lezers om hun ervaringen met Shirdi Sai Baba en met het boek ‘Zeven dagen Shirdi Sai’ te delen.

Hierbij dus een oproep aan alle lezers van het boek: Heb je iets  te melden over het boek, heb je iets geleerd of meegemaakt naar aanleiding van het boek, of heb je iets meegemaakt met betrekking tot Shirdi Sai Baba en raad je daarom anderen aan om het boek te lezen en hem zo te leren kennen, schrijf dan een reactie! Het mag iets uit je eigen ervaring zijn, een reactie op een bericht, een verhaal dat je raakte, of een recensie van het boek, of wat je hierover verder kwijt wilt.

Ook voor mijzelf is het heel prettig om te weten hoe lezers op het verhaal van Shirdi Sai Baba reageren. Het kan me helpen met andere vertalingen in de toekomst en het helpt me om weer met nieuwe ogen naar bekende verhalen te kijken. Iedereen haalt immers andere lessen uit een tekst en past deze op zijn of haar eigen manier toe.

Met behulp van de knop ‘geef een reactie’ hieronder kun je je bericht plaatsen. Voor bestellingen kun je het contactformulier onderaan de pagina gebruiken.

-update 25 maart 2014: Johan de Wal heeft op zijn blog een uitgebreid verhaal over Shirdi Sai Baba geschreven, waarin hij ook verder ingaat op dit boek.

-lees hier over een eigen ervaring van mij met dit boek.

This entry was posted in Shirdi Sai Baba and tagged , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Boek gelezen? Schrijf een recensie!

 1. Aftab Hussain says:

  Hallo,

  Mijn naam is Aftab Hussain. Ik heb wel wat meegemaakt. Waar ik werk had ik gesolliciteerd voor een andere baan. Mijn sollicitatiegesprek liep niet echt lekker moet ik zeggen. Diezelfde avond kreeg ik een mail over dit bericht en ik dacht in mezelf Sai Baba ji, ik ben net als uw zoon, plzz get me this job. En als ik deze baan krijg dan beantwoord ik die mail van Satrughna. Op een donderdag hoor ik tot mijn spijt dat ik het niet ben geworden dus ik dacht, Sai Baba ji hoe kan dat nou, en precies 2 uur later kwam een andere teamleider en was er voor mij ingesprongen, en heb ik die baan gekregen. Ik heb deze baan te danken aan Sai Baba ji, die me heeft gezegend.

  Gr,
  Aftab Hussain

 2. K says:

  Beste Satrughna,
  In 2013 heb je mij het boek ” Zeven dagen Shirdi Sai” toegestuurd met het verzoek je te laten weten hoe ik het vond. Nu, 700 dagen later, heb ik het helemaal gelezen en kan ik je zeggen dat het een prachtig boek is dat op een liefdevolle manier het belang van overgave benadrukt. Ik ga het nu opnieuw lezen, met name de gedeelten die ik onderstreept heb. Afgezien van jouw prima vertaling in goed Nederlands ( als vertaler kan ik je zeggen dat ik niet het gevoel heb gehad een vertaald werk te lezen) heb ik ook je conclusies en raadgevingen aan het eind van sommige verhalen zeer gewaardeerd. Alle lof, hoewel jij ook wel weet wie jou de woorden heeft ingegeven…..
  Ook wil ik je een paar bijzonderheden niet onthouden over de manier waarop Sai Baba ons roept en leidt. Ik had het boek in eerste druk bij een Sai-toegewijde in Brussel gezien, hetgeen aanleiding was om jou als uitgever te vinden. Vijfentwintig jaar eerder, ook in Brussel, kocht ik mijn eerste boek over Sathya Sai Baba, waarna reizen naar Puttaparthi en activiteiten in de Sai-organisatie volgden.
  Welk een voorrecht dat Hij ons geroepen heeft en dat wij instrumenten in Zijn missie mogen zijn. In dat opzicht kun jij je gelukkig prijzen dat je met “Zeven dagen Shirdi Sai” zo velen van dienst hebt kunnen zijn in hun innerlijke ontwikkeling en tocht naar het Licht. Ik zal je berichten op je website blijven volgen en misschien zien we elkaar in Nederland eens. Zeer hartelijk gegroet, K.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *