Contact

Shirdi Sai Baba in DwarakamaiHeb je opmerkingen, verzoeken of wil je me ergens op attenderen? Je kunt ze in onderstaand Gastenboek terecht, of: vul het contactformulier onderaan deze pagina in.

-Satrughna-

6 reacties op Contact

 1. Anoniem schreef:

  Geweldig filmpje, dat de kijkers van deze Sai Darshan een stroom van zegeningen mogen ontvangen.

 2. K. schreef:

  Beste Satrughna,

  In 2013 heb je mij het boek ” Zeven dagen Shirdi Sai” toegestuurd met het verzoek je te laten weten hoe ik het vond.
  Nu, 700 dagen later, heb ik het helemaal gelezen en kan ik je zeggen dat het een prachtig boek is dat op een liefdevolle manier het belang van overgave benadrukt. Ik ga het nu opnieuw lezen, met name de gedeelten die ik onderstreept heb.
  Afgezien van jouw prima vertaling in goed Nederlands ( als vertaler kan ik je zeggen dat ik niet het gevoel heb gehad een vertaald werk te lezen) heb ik ook je conclusies en raadgevingen aan het eind van sommige verhalen zeer gewaardeerd. Alle lof, hoewel jij ook wel weet wie jou de woorden heeft ingegeven…..
  Ook wil ik je een paar bijzonderheden niet onthouden over de manier waarop Sai Baba ons roept en leidt. Ik had het boek in eerste druk bij een Sai-toegewijde in Brussel gezien, hetgeen aanleiding was om jou als uitgever te vinden. Vijfentwintig jaar eerder, ook in Brussel, kocht ik mijn eerste boek over Sathya Sai Baba, waarna reizen naar Puttaparthi en activiteiten in de Sai-organisatie volgden.
  Welk een voorrecht dat Hij ons geroepen heeft en dat wij instrumenten in Zijn missie mogen zijn. In dat opzicht kun jij je gelukkig prijzen dat je met “Zeven dagen Shirdi Sai” zo velen van dienst hebt kunnen zijn in hun innerlijke ontwikkeling en tocht naar het Licht.
  Ik zal je berichten op je website blijven volgen en misschien zien we elkaar in Nederland eens.
  Zeer hartelijk gegroet,
  K.

 3. sai bhakth schreef:

  Dear sir namaste..,
  may the blessings of shri guru shower on you always, you have done a great job of sharing the original photos which are developed in effective manner, i have one request .
  sir i have gone through all the photos in your website, i was totally impressed by one photo titled link ” https://7dagenshirdisai.nl/download/sai-face-prominent-print-jpg/ “, my request is that sir can u get us the whole picture of babasitting on stone in this guesture instead of only face, sir its my sinsere request please let me know if you can get me this, we devotees of sai maharaj will be great full to you if you can make this.
  thank you sir
  om sai ram

  in the service of shri sai,
  sai bhakth

 4. Herr Burkhard Winter schreef:

  Können Sie mir Das Original Photo (sitzend auf demStein schwarzweiss) verkaufen ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *